Polžji gel

14,90 

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

ZANIMIVOSTI
• pomaga pri obnovi kože in upočasnjevanju procesa staranja;
• pomaga pri zmanjšanju gubic, ohranja zdravo kožo in mladosten videz;
• pomaga pri globinskem odstranjevanju odmrlih kožnih celic in njihovi obnovi;
• vzpostavi bolj elastično, mehkejšo in bolj gladko kožo;
• vsebuje kombinacijo polžje sline;
• pomirja nastale posledice obolenj na koži;

Kaj je polžji gel?
Znano je, da polžja sluz vsebuje vse sestavine potrebne za obnovitev kože, zato se znajo polži sami pozdraviti, če so poškodovani. Njihova slina vsebuje obnovitveni material, ki učinkovito deluje tudi na človeško kožo. Znanstveniki so vrsto let razvijali način, kako ženskam na prijazen način ponuditi to revolucionarno odkritje in v ta namen so razvili edinstven gel – gel iz polžje sline, s pomočjo katerega, z redno uporabo, lahko obnovite svojo kožo.
Gel pomlajuje kožo, jo dela mehko, prožno in sijočo. Namenjen je vsem vrstam kože, posebej pa po njemu posegajo ženske, saj daje koži mladosten videz. Priporočljiva uporaba: Zjutraj in/ali zvečer, vendar v večernih urah ne tik pred spanjem. Gel deluje obnovitveno ne glede na starost, zrelost ali tip kože. Gel ni zdravilo in neuporaba ne pomeni nazadovanja problema. Ob redni uporabi bo le učinek hitrejši. Nega ni agresivna in ne povzroča tanjšanja kože. Kožo maksimalno nahrani in vzdržuje ravnovesje. Ravnovesje vlage pa je znan indikator zdrave oz. nezdrave kože. Polžji gel je primeren tako za moške kot za ženske, s posebno formulo zaščiti vašo kožo pred zunanjimi vplivi, deluje ugodno pri staranju kože, brazgotinah, opeklinah, strijah, aknah, in bradavicah. Z redno uporabo polžjega gela bo vaša koža kot pomlajena in zaščitena.

V čem je skrivnost?
Znanstveniki so z opazovanjem polža ugotovili, da si polž s pomočjo svoje sluzi, sam prenavlja svojo hišo. Znano je, da polžja sluz vsebuje vse sestavine potrebne za obnovitev kože, zato se znajo polži sami pozdraviti, če so poškodovani. Njihova slina vsebuje obnovitveni material, ki učinkovito deluje tudi na človeško kožo. Znanstveniki so vrsto let razvijali način, kako ženskam na prijazen način ponuditi to revolucionarno odkritje in v ta namen so razvili edinstven gel – gel iz polžje sline, s pomočjo katere, z redno uporabo, lahko obnovite svojo kožo.

Gel iz polžje sluzi vsebuje :
– kolagen
– elastin
– hialuronska kislina
– glikolna kislina
– alantoin
– vitamin ” C “, ” B – 6 “, ” A” (retinol)

Kolagenska vlakna so glavno vezno tkivo kože, ki povezujejo med seboj vse celice. Poleg tega ima izjemno močno absorpcijo vlage, ki koži daje hidratantnost.
Elastin ima to nalogo, da koži daje prožnost in elastičnost je pomembna sestavina, ki jo koža potrebuje.
Hialuronska kislina, o kateri je v zadnjem času veliko govora, je prisotna v vseh živih bitjih. Je sestavni del kože in ima izjemno pomembno vlogo, saj “privlači vodo”, kar omogoča dobro hidratacijo, katera pa se neposredno odraža v njeni čvrstosti. Koža dojenčka vsebuje največ hialuronske kisline, zato menijo, da gube nastanejo ravno zaradi pomanjkanja hialuronske kisline.
Glikolna kislina je ena od najmočnejših spodbud za ustvarjanje novih celic. Prav tako deluje kot močan piling saj izjemno hitro prodre pod površinski sloj kože. Poleg tega, da dobro deluje na gube, je odlična tudi za tmne pike in starostne pege.
Alantoin je morda najbolj pomemben sestavni del sluzi. Morda je skrivnost polžje sluzi ravno v alantoinu saj obnavlja kožo, deluje proti draženju kože in protivnetno, pomaga pri celjenju brazgotin, modric ter pospešuje rast novih celic. Pomaga koži pri tako imenovani samoozdravitvi. Ameriška agencija za droge in zdravila (FDA) je odobrila uporabo alantoina, ter ga uvrstila med prvorazredne sestavine.

Vitamina “C” pomaga obnoviti vezno tkivo (kolagen in elastin). Prav tako jem izredno močan oksidant.
Vitamin “B – 6” je najmočnejši protivnetni vitamin. Dokazano, da bistveno zmanjšuje vnetne faktorje (CRP) in markerje oksidativnega stresa.
Vitamin “A” (retinol), pospešuje obnavljanje kože in je prav tako izjemno dober antioksidant.

Polžji gel iz polžje sline vsebuje naravni ekstrakt sluzi vrtnega polža. Polžji gel daje vaši koži svež in mladosten videz, ter upočasnjuje proces staranja, povzroči povečanje elastičnosti kože, izboljšanje vlažnosti kože in vodi k vizualnem izboljšanju brazgotin.
Ekstrakt polžje sluzi je nov trend v kozmetiki za katerega so odkrili, da blagodejno vpliva na kožo. Delavci na farmi polžev so opazili pri ravnanju s polži, kako so njihove roke postale mehke in gladke. Pri procesu nabiranja ekstrakta polžje sluzi, polžem ne škodujejo na kakršenkoli način. Veliko oseb je opazilo precejšnje izboljšanje stanja kože pri težavah z aknami po uporabi gela s polžjim ekstraktom, kar pripisujejo posebnim encimom, ki spremenijo aknasto tkivo ter pomagajo pri vizuelnem izboljšanju posledic, ki jih puščajo akne.

Uporaba:
Gel uporabljajte 1x dnevno, nanašajte ga na očiščeno kožo, nežno vtrite in pustite, da se vpije.
V kolikor ni izrecno napisano drugače, izdelka ne nanašajte na odprte rane in pazite, da ne pride v stik z očmi. V primeru možnih reakcij prenehajte z uporabo izdelka. Izdelek shranjujte na varnem mestu, ki je nedosegljivo otrokom.

Pakiranje:
En lonček vsebuje 125ml polžjega gela.

Slike so simbolične! Izdelek je lahko pakiran tudi v drugačni embalaži od tiste, ki je prikazana na sliki izdelka.

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg